WIL JIJ WETEN WAAR JE TALENTEN ECHT LIGGEN?

Wil je weten waar je echt goed in bent, wat je met gemak en plezier doet en daarmee jouw bijdrage aan het geheel leveren?

TALENT SEARCH

Niet iedereen weet precies waar zijn of haar talenten liggen. Je hebt echter wel op jonge leeftijd een studie gekozen, of moet dat nog doen. Maar waar je nu echt goed in bent en waar je de juiste competenties voor hebt is vaak nog onduidelijk. Talent Search is ervan overtuigd dat wanneer je jezelf beter kent en je sterke punten en je valkuilen duidelijk op een rijtje hebt, je betere keuzes kunt maken. Je kiest makkelijker de studie, de werkgever, de onderneming of de freelance job die echt bij je past. Je focust je op de juiste functie en taken die jij met gemak en plezier kunt vervullen. Dat zorgt ervoor dat je juist energie krijgt van wat je doet en niet eindigt in een burn-out omdat je niet op je plek zit. Het Talent Search Integraal PersoonlijkheidsProfiel® is door ons na tientallen jaren onderzoek als beste test geselecteerd. De resultaten van deze test helpen je de juiste keuzes te maken. Je kunt via het contactformulier vrijblijvend informatie aanvragen via Zoom/Skype gesprek of mailcontact. We bepalen dan samen of Talent Search voor jou de juiste keuze is.

 

Ervaringen

Talent Search heeft mij duidelijk gemaakt waar mijn valkuilen liggen, maar het gesprek met Dick van den Berg gaf mij het inzicht mij op mijn sterke punten te richten. Hij heeft mij overtuigd dat ik met mijn baas moest gaan praten en aan te geven hoe ik meer voor hem kan betekenen als ik de taken waar ik niet goed in ben niet meer hoef te doen. Ik had besloten dat ik anders een nieuwe baan zou zoeken maar mijn baas bleek opgelucht te zijn dat ik er zelf mee kwam en mijn functie is gewoon op mij aangepast! Geweldige opluchting en mooie stap in mijn leven.

Mike 25jr

Project manager Events

Als ZZP’r kon ik niet echt keuzes maken. Alles leek me wel leuk en als ik er geld mee kon verdienen nam ik al snel werk aan. Het kwam echter nooit tot een duurzame relatie met mijn opdrachtgevers. Na de Talent Search test werd er veel duidelijk en bleek mijn talent niet alleen te liggen in mijzelf verkopen maar ook andere zaken in zogenaamde soft-sales bleken goed bij mij te passen. Het uitvoeren bleek gewoon niet mijn interesse te hebben en dat kon ik dus beter aan anderen overlaten. Inmiddels heb ik de switch naar de makelaardij gemaakt

Patrick Roy 45jr

Makelaar

Vraag een intake gesprek aan

Je kunt via het contactformulier vrijblijvend informatie aanvragen via mailcontact of Zoom/Skype gesprek. We bepalen dan samen of Talent Search voor jou de juiste keuze is.

Contactformulier

1 + 11 =